Villkor

Köpvillkor

Avbokningsvillkor:

Wild Women:
Ni betalar nu en bokningsavgift på 1000:- Denna bokningsavgift är ej återbetalningsbar. Senast 30 dagar innan ankomst betalar ni resterande summa. Fram till 30 dagar innan ankomst kan ni avboka och få tillbaka hela beloppet minus bokningsavgiften. Avbokar ni efter 2 juli så behåller vi 100% av beloppet. (Ej vid uppvisat sjukintyg)

Freebirds & Vila i vildmarken:
Du kan avboka din vistelse och få tillbaka beloppet fram till 30 dagar innan ankomst.
(Ni får INTE tillbaka bokningsavgiften på 1500:-)
Vid avbokning inom 30 dagar innan ankomst behåller No Connection hela beloppet.
Gäller ej vid uppvisat sjukintyg.

Dygnsretreat:
Våra dygnsretreat är ej återbetalningsbara vid avbokning. Endast om man uppvisar sjukintyg. Upplevelsen går att ge bort till någon om man själv inte har möjlighet att åka.

BOKNING & ALLMÄNNA VILLKOR: https://www.no-connection.se/allmännavillkor

Leveransvillkor

L1. Leveranser
Om ditigala produkter säljs, så som biljetter eller medlemskap leveras dessa direkt i formen av köpeskvitto.

För fysiska produkter gäller följande:
Beställningar som görs före klockan 16.00 på helgfri vardag behandlas samma dag och levereras normalt inom 1-2 dagar inom Sverige.

Vi reserverar oss för att samtliga lagervaror blir slutsålda innan vi hinner uppdatera hemsidan, och då upplyser vi kunderna om den beräknade leveranstiden. Kunden har alltid rätt att häva köp utan kostnad om inte varan finns i lager. Paketen levereras av Posten eller annan transportör till utlämningsställe eller skickas som post.

L2. Leveransförseningar
Ibland uppstår leveransförseningar från våra leverantörer utom vår kontroll. Det kan till exempel ske då en leverantör inte kan fullfölja sina leveransförpliktelser mot oss eller problem i tillverkningsprocessen. Om det inträffar frånsäger vi oss ersättningsansvar till kunden för den skada som förseningen åstadkommit. Du kan lita på att vi alltid meddelar dig om leveranser drar ut på tiden. Du har som kund alltid rätt att häva köpet utan kostnad vid leveransförsening.

L3. Transport
No Connection ansvarar för transport till dig som kund. Du och transportföretaget står för risken vid eventuell retur till oss.

Personuppgiftspolicy

P1. Skydd av personuppgifter
I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (gärna på e-post info@no-connection.se). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter (se vår privacy policy).

Under 2018 ersattes PUL av GDPR som är nya dataskyddsregler som gäller inom hela EU. Eftersom vi inte lämnar ut uppgifter till tredje part innebär detta inte någon direkt skillnad mot PUL vad gäller behandling av din information eller vår relation till dig som kund.

En skillnad är att vi som företag måste ha utsett ett dataskyddsombud. Hos oss är är vår VD dataskyddsombud. Har du frågor kring hur vi behandlar din information, kontakta oss på info@no-connection.se.